Toeristen 2
Winkelen Deventer
IJssel
Deventer toeristen
City Challenge groep

Escape Groepsweekend Deventer

Leer Deventer kennen aan de hand van spannende escape games en geniet met uw gezelschap van een onbezorgd groepsweekend in deze historische en gastvrije stad.

Bij Escape Groepsweekend Deventer is inbegrepen:

 • Voorbereiding en organisatie
 • Reisbegeleiding ter plaatse
 • 1 x Overnachting in een 3 sterren Hotel op basis van een 2-persoonskamer
 • 1 x goed verzorgd ontbijtbuffet
 • Goed verzorgd drie gangen diner
 • Deventer Escape Challenge
 • VR Dinnergame
 • Prijsjes voor het winnende team
 • Deskundige begeleiding

Prijs vanaf €185,- p.p. exclusief btw

Vanaf 20 personen € 205,- p.p. exclusief btw
Vanaf 40 personen € 195,- p.p. exclusief btw
Vanaf 80 personen € 185,- p.p. exclusief btw

Exclusief toeristenbelasting a € 2,50 p.p. per nacht 
Drankjes op basis van nacalculatie

2 dagen de prachtige stad ontdekken

Beleef samen met uw familie of vrienden een geheel verzorgd en vernieuwend groepsweekend in de historische Hanzestad. Deventer is een ideale plek voor groepen en gezelschappen. De knusse straatjes, de mooie pleinen met genoeg terrasjes en de IJssel waar u heerlijk kan vertoeven. Dit groepsuitje is een perfecte combinatie van actie en ontspanning.

Programmavoorstel

Uiteraard kunnen wij het programma nog aanpassen aan uw specifieke wensen.

Dag 1

Vertrek met eigen vervoer naar Deventer -Optioneel per touringcar
Aankomst in Deventer en ontvangst door uw reisbegeleider -Optioneel ontvangst met koffie en Deventerkoek of goed verzorgd lunchbuffet

14.30 uur        
Aanvang Deventer Escape Challenge

16:30 uur        
Vrije tijd en mogelijkheid in te checken in het hotel en gebruik te maken van de faciliteiten van het hotel.

19.00 uur        
Aanvang VR Dinner Game - drie gangen diner
Bekend maken winnende tafel.

22.00 uur        
Eind avond en gelegenheid om gezellig na te borrelen in de bar van het hotel. Of u kunt er natuurlijk ook voor kiezen om met elkaar het uitgaansleven te verkennen.

Dag 2

Goed verzorgd ontbijtbuffet in het hotel.

10.00 uur       
Uitchecken hotel, bagage kunt u eventueel achter laten in speciaal voor u gereserveerde ruimte -Optioneel kunnen we nog een activiteit voor u verzorgen.
Vertrek op eigen gelegenheid - Optioneel per touringcar.
Einde weekend.


 

Spannende Groepsactiviteiten

Deventer Escape Challenge

Met onze unieke Escape Challenge beleef je een ongekend avontuur in Deventer. Tijdens deze game ga je met je team en de iPad op pad.

Samen met je team probeer je binnen de tijd zoveel mogelijk opdrachten te volbrengen. Een ludieke manier om de strijd met elkaar aan te gaan en tegelijk de prachtige stad te leren kennen. Kan jouw team het snelste de punten op de kaart vinden en de opdrachten uitvoeren? Schakel jij de iPad van je tegenstander tijdelijk uit door een virus te sturen en win je daarom alsnog? Je kan ook nog onderling chatten! Hoe leuk!

VR Mini Escape Game

De VR Mini Escape Game is een fantastische virtual reality experience in teamverband. Los met je dinertafel bijvoorbeeld een moord op met behulp van VR, spannende props en verborgen boodschappen. Een baanbrekende ervaring waarbij communicatie en samenwerking cruciaal zijn. Je speelt in teamverband tegen andere teams. Welke tafel lost de puzzels als eerste op?

Na een korte uitleg ga je in groepjes van 6 tot 8 personen aan de slag. Er worden drie gangen geserveerd en tussen de gangen door wordt het spel gespeeld. Gebruik de VR bril en stap de virtuele wereld in. Wat zie jij met de VR bril en wat kun jij daarmee in de echte wereld. Met je team ga je puzzelen, samenwerken, proberen de link tussen de virtuele en echte wereld te leggen en daarmee antwoorden te vinden. Samenwerken is de sleutel tot succes, communicatie is cruciaal.

Gastvrije Hanzestad

Deventer, ook wel Dempter, is een van de oudste steden van Nederland. Deze prachtige Hanzestad in Overijssel typeert zich door haar kleine authentieke straatjes, vele monumentale gebouwen, lokale winkeltjes, mooie stadsparken en het bruisende centrum. De gezellige Brink, met vele cafeetjes en restaurants, is de kern van Deventer daarnaast ligt deze sfeervolle stad aan de rivier de IJssel. Een perfecte plek voor vele activiteiten of om even tot rust te komen. Ook is Deventer bekend om een aantal grote evenementen, namelijk de Deventer Boekenmarkt, Deventer op Stelten en het Dickens Festijn. Kortom genoeg te beleven in Dempter!

Ervaren Evenementenbureau

Dit evenementenbureau organiseert en verzorgt al meer dan 15 jaar weekendjes weg en langere reizen in binnen- en buitenland. De arrangementen worden samengesteld aan de hand van eigen expertise en ervaring en het gebruik van een groot netwerk. Wij bieden u speciaal ontwikkelde arrangementen aan die passend zijn bij de locatie en omgeving, maar wij kunnen ook aan de hand van uw wensen een programma op maat verzorgen. De voorbereiding, organisatie en deskundige begeleiding wordt voor u geheel verzorgd waardoor u alleen nog maar hoeft te genieten!

Extra mogelijkheden

1-Persoonskamer - €59,- p.p. toeslag
Annuleringsverzekering Europeesche
Reisverzekering Europeesche
Overige activiteiten mogelijkheden op aanvraag

Dit Escape Groepsweekend Deventer is geldig tot en met 31 december 2024 met uitzondering van de feestdagen.

Onze partner

Maak van uw groepsuitje een bijzondere belevenis

Met recht kunt u deze partner proffesioneel noemen. Een partner die al ruim 15 jaar ervaring heeft in het bedenken van bijzondere evenementenconcepten in binnen en buitenland.

Gevarieerd aanbod aan activiteiten en locaties

 • Bijzondere activiteiten van sportief tot recreatief van cultureel tot creatief en culinair.
 • Verrassende locaties (restaurants en hotels) van 10 tot 20.000 personen.

Prettige ligging

Gelegen om op korte afstand van de A1 en slechts een uurtje rijden van Amsterdam (OV).

Maatwerk en incentives

Wie wilt dat nou niet een onvergetelijk en spraakmakend evenement organiseren. Wij nemen uw wensen graag in ontvangst. Voor een informatief gesprek komen wij graag in contact met u. Samen gaan we een fantastische dag organiseren. 

Bovendien organiseren wij ook groepreizen en incentives. De bestemmingen variëren tussen Nederland en Letland, Malta, Ibiza en Duitsland.

Omgeving

Overijssel

groepsuitjes, weekendje weg, dagje weg uitjes met beauty of een compleet verzorgd wellnessweekend, teamuitje actieve stadsspellen of een gezellig avondje uit, Overijssel heeft zoveel leuke uitjes. Neem snel een kijkje in ons uitgebreide aanbod van dagjes uit en leuke uitjes in Overijssel.

Deventer

Deventer is een charmante stad in Overijssel. Het heeft een historisch centrum met smalle straatjes, middeleeuwse gebouwen en prachtige pleinen. Het Bergkwartier, een deel van de binnenstad, staat bekend om zijn karakteristieke huizen. Deventer staat bekend als een boekenstad. Jaarlijks wordt er de Deventer Boekenmarkt gehouden, een van de grootste boekenmarkten in Europa. De Brink is een levendige ontmoetingsplaats, vooral tijdens marktdagen en evenementen. Langs de IJsselkade in Deventer kunnen bezoekers genieten van een schilderachtig uitzicht op de rivier.

weekendje met vrienden maakt gebruik van cookies
weekendje met vrienden is powered by Recreatief.nl
 
© 2024 weekendje met vrienden