Ipad
EscapeChallenge
RestaurantTwente
Lacasadepapel

Escape vriendenweekend in Twente - 2-daags weekendje weg

Met dit Vriendenweekend genieten jullie van de leukste Escape Games. In het programma zit een Escape Room, VR Dinnergame en Escape the City, versla jij je Vrienden? Uiteraard blijft er ook genoeg tijd over om lekker te borrelen en het uitgaansleven te verkennen.

Bij dit Escape vriendenweekend in Twente is inclusief:

 • Voorbereiding en organisatie
 • Reisbegeleiding ter plaatse
 • 1 Overnachting in een 3-sterren Hotel op basis van een 2-persoonskamer
 • 1x Een goed verzorgd ontbijtbuffet
 • 1x Een goed verzorgd 3-gangen diner met VR-game 
 • Escaperoom Twente
 • Escape the City
 • Prijsjes voor het winnende team
 • Deskundige begeleiding 

Prijzen:
Vanaf 20 personen € 189,- p.p. exclusief btw
Vanaf 40 personen € 179,- p.p. exclusief btw
Vanaf 80 personen € 169,- p.p. exclusief btw

Exclusief toeristenbelasting.
Drankjes op basis van nacalculatie.

Dit programma is pas te boeken vanaf minimaal 20 personen.

2-daags Weekendje weg in Twente

Dit weekend is speciaal gemaakt voor de mensen die wel van een spelletje houden. Ga met je vriendengroep of familie de strijd met elkaar aan tijdens het Escape weekend in Twente. Een groepsweekend met spannende competities met de nieuwste technologie zoals virtual reality en augmented reality, maar ook een traditionele escaperoom zal niet ontbreken tijdens dit Escape weekend.

Programmavoorbeeld

Uiteraard kunnen wij het programma nog aanpassen aan jullie specifieke wensen.

Dag 1
Vertrek met eigen vervoer naar Twente - Optioneel per touringcar.
Aankomst in Twente en ontvangst door de reisbegeleider
- Optioneel ontvangst met goed verzorgd lunchbuffet inclusief koffie, thee, melk en jus d’orange.

14.30 uur   
Aanvang Escaperoom Twente.

16:30 uur
Vrije tijd en mogelijkheid in te checken in het hotel en gebruik te maken van de faciliteiten van het hotel.

19.00 uur
Aanvang VR Dinner Game La Casa de Dinero, 3 gangen.

22.00 uur
Eind avond en gelegenheid om gezellig na te borrelen in de bar van het hotel Of kies er voor om met elkaar het uitgaansleven te verkennen.

Dag 2
Goed verzorgd ontbijtbuffet in het hotel.

10.00 uur
Uitchecken hotel, bagage kan hier eventueel achter worden gelaten in een afgesloten ruimte.

11.00 uur            
Escape the City.

13.00 uur            
Bekend maken winnende team Escape the City en einde weekend

- Optioneel afsluitende lunch.                  
Vertrek op eigen gelegenheid naar huis - Optioneel per touringcar.

Ontdek Twente

Op nog geen uur rijden van Amersfoort kunnen wij u misschien wel de verrassendste groepsreis ooit aanbieden. Weg uit de dagelijkse sleur en de drukte van de stad……tijd om te onthaasten. De streek waar de natuur nog puur is en gastvrijheid vanzelfsprekend en oprecht is. Wij laten u de mooiste plekjes van deze glooiende omgeving zien met kleinschalige verblijfsaccommodaties, spectaculaire activiteiten en bijzonder goed eten en drinken. Een unieke bestemming waar de tijd lijkt stil te staan. Tijd zat…in Twente.

Spannende groepsactiviteiten

VR Dinner Game La Casa de Dinero
La Casa De Dinero is gebaseerd op het intrigerende verhaal van de populaire Netflix serie La Casa de Papel. Een mysterieuze man die zichzelf de professor noemt, organiseert samen met acht specialisten de grootste overval in de Spaanse geschiedenis. Het doel is om met een totaal van 2,4 miljard euro in de tas het gebouw te verlaten.
La Casa de Dinero is een fantastische virtual reality experience in teamverband. Je speelt in teamverband tegen andere tafels van uw gezelschap. Tussen de gangen door worden er diverse levels gespeeld. Welk team weet als eerste met de tas geld ervandoor te gaan?

Escape the City
City Fun ten top! Met onze unieke Escape Game beleef je een ongekend avontuur in de stad. Alles draait hier om samenwerking, creativiteit en vooral om plezier! De groep wordt verdeeld in teams waarmee je met een iPad op pad gaat. Samen met je team probeer je binnen de tijd zoveel mogelijk opdrachten uit te voeren en vragen te beantwoorden op de verschillende locaties in de stad. Een leuke manier om de strijd met elkaar aan te gaan en tegelijk de stad te leren kennen. Kan jouw team het snelste de punten op de kaart vinden en de opdrachten uitvoeren? Schakel jij de iPad van je tegenstander tijdelijk uit door een virus te sturen en win je daarom alsnog? Je kan ook nog onderling chatten! Hoe leuk!

Evenementenbureau uit Twente

Dit evenementenbureau organiseert en verzorgt al meer dan 15 jaar weekendjes weg en langere reizen in binnen- en buitenland. De arrangementen worden samengesteld aan de hand van eigen expertise en ervaring en het gebruik van een groot netwerk. Wij bieden u speciaal ontwikkelde arrangementen aan die passend zijn bij de locatie en omgeving, maar wij kunnen ook aan de hand van uw wensen een programma op maat verzorgen. De voorbereiding, organisatie en deskundige begeleiding wordt voor u geheel verzorgd waardoor u alleen nog maar hoeft te genieten! 

Extra mogelijkheden

1-persoonskamer - € 59,- p.p. toeslag
Annuleringsverzekering Europeesche
Reisverzekering Europeesche
Overige activiteiten mogelijkheden op aanvraag

De prijs van dit Escape vriendenweekend in Twente is geldig tot en met 31 december 2024 met uitzondering van de feestdagen. 

Onze partner

Maak van uw groepsuitje een bijzondere belevenis

Met recht kunt u deze partner proffesioneel noemen. Een partner die al ruim 15 jaar ervaring heeft in het bedenken van bijzondere evenementenconcepten in binnen en buitenland.

Gevarieerd aanbod aan activiteiten en locaties

 • Bijzondere activiteiten van sportief tot recreatief van cultureel tot creatief en culinair.
 • Verrassende locaties (restaurants en hotels) van 10 tot 20.000 personen.

Prettige ligging

Gelegen om op korte afstand van de A1 en slechts een uurtje rijden van Amsterdam (OV).

Maatwerk en incentives

Wie wilt dat nou niet een onvergetelijk en spraakmakend evenement organiseren. Wij nemen uw wensen graag in ontvangst. Voor een informatief gesprek komen wij graag in contact met u. Samen gaan we een fantastische dag organiseren. 

Bovendien organiseren wij ook groepreizen en incentives. De bestemmingen variëren tussen Nederland en Letland, Malta, Ibiza en Duitsland.

Omgeving

Overijssel

groepsuitjes, weekendje weg, dagje weg uitjes met beauty of een compleet verzorgd wellnessweekend, teamuitje actieve stadsspellen of een gezellig avondje uit, Overijssel heeft zoveel leuke uitjes. Neem snel een kijkje in ons uitgebreide aanbod van dagjes uit en leuke uitjes in Overijssel.

Rossum

Rossum ligt in Twente, in de provincie Overijssel. Het dorp heeft een landelijke en rustige sfeer. Het dorp is omgeven door groene weilanden, boerderijen en natuurgebieden Twente staat bekend om zijn prachtige en gevarieerde landschap. Het gebied omvat bossen, heidevelden, rivieren en pittoreske dorpen. Twente is een paradijs voor fietsers. Het heeft een uitgebreid netwerk van fietspaden, knooppunten en routes die door het groene landschap slingeren. Twente herbergt tal van sfeervolle dorpen en steden met een rijke geschiedenis.

weekendje met vrienden maakt gebruik van cookies
weekendje met vrienden is powered by Recreatief.nl
 
© 2024 weekendje met vrienden